Store festivaler

Musikk kan være så mangt, om man spiller alene eller om det er band finnes det utrolig mange varianter av musikk.

Store festivaler

Konserter, små lokale spillejobber, turneer og festivaler er det blitt mange av med tiden. Musikk festivaler har utviklet seg til og bli noen store og populære tilstelninger rundt omkring i verden. En flott måte og få spilt sin musikk for ett stort publikum enten man er fersk musiker eller om man er godt kjent.

Metalcamp

Noen av de store populære festivalene har hard rock og Heavy metal stil, og det har blitt en god del av denne type musikkfestivaler også. Metalcamp blir holdt i Slovenia i byen Tolmin i juli måned hvert år. Årets festival har blitt lagt til fra den 19 og til 27 juli med mange kjente artister som opptrer. Denne festivalen ble startet i opp i 2004 og har holdt det gående frem til dags dato. Noen av årets artister er Arch Enemy, Finntroll, Hydra, Immortal Shadow og Fallen Arise pluss en god del andre. I fjorårets festival var det omtrent 100 band som spilte og det ser ut til at det ligger på omtrent det samme i år.

Agglutination Metal Festival

Agglutination Metal Festival

I byene Sant Arcangelo, Senise og Chiaromonte som ligger rett ved hverandre i Italia holdes Agglutination Metal Festival som har holdt det gående siden 1995.Festivalen er en av de første og lengste som man finner i Italia og festivalen starter i år den 17 august. Det er foreløpig ikke satt opp så mange i spilleprogrammet enda, men Napalm Death, Strana Officina og Død Engel er bekreftet. Du kan følge med utviklingen av programmet deres på festivalens hjemmeside.

Summer Breeze Open Air

Summer Breeze Open Air

I den Tyske byen Dinkelsbuhl holdes festivalen Summer Breez Open Air hvert år. Denne festivalen startet opp ved slutten av 1990 tallet.Den opprinnelige festivalen startet opp i Abtsgmund men ble flyttet til Dinkelsbuhl i 2006 og holder fortsatt til der. Årets festival holdes i fra den 14 august og frem til den 17 august og har med grupper som Darkseed, Crack Up, Undertown, Fatered og Voodoo Kiss med flere. Denne listen er ikke helt ferdig enda så det kommer nok flere store navn etter hvert på den.Årets festival holdes i fra den 14 august og frem til den 17 august og har med grupper som Darkseed, Crack Up, Undertown, Fatered og Voodoo Kiss med flere. Denne listen er ikke helt ferdig enda så det kommer nok flere store navn etter hvert på den.

Wacen Open Air Festivalen

En annen stor festival i Tyskland er jo Wacken Open Air festivalen, den blir holdt i byen Wacken og startet opp rundt 9 år før Summer Breez festivalen.Denne festivalen har med tiden blitt en av de største og mest eksklusive festival med Heavy musikk i verden. Festivalen i år blir holdt i fra den 1 august og holder på til og med den 3 august med band som Diamond Head, Mono Inc, Axxis, Aborym og Acres som er ett lite utvalg av dem.

Wacen Open Air Festivalen

Det blir satt opp rundt 150 band hvert år så her er det store muligheter at akkurat dine favoritter spiller under festivalen.Inne på det største området er det satt opp en stor campingplass hvor det er muligheter til og få leid seg telt. Det er også lagt til rette for bobiler og camping vogner her.

Related Post