Kjente artister

Musikk har de aller fleste av oss ett forhold til, og man finner garantert en musikk stil som passer en selv. For det er utrolig mange varianter innen musikken. Stilene forandrer seg med tiden og stadig nye varianter dukker opp, noen klarer seg bra mens andre igjen forsvinner ganske raskt. Det har vert mange flinke og populære artister gjennom tiden, noe det også fortsatt er og garantert vil bli i årene fremover.

Madonna

Madonna

En av de virkelig store artistene er jo Madonna Louise Ciccone som kommer i fra Bay City i Michigan. Hun har virkelig lykkes innen musikken og mye annet som hun driver på med, som låtskriver, skuespiller, vokalist, danser, forretningskvinne og produsent er noen av tingene hun er involvert i.Karrieren innen musikken startet da hun flyttet til New York da hun var rundt 20 år gammel. Hun ble bandet Breakfast Club hvor hun var vokalist, trommeslager og gitarist. Men som det vanligvis går så tar det jo litt tid for å få til en platekontrakt, nesten fire år senere kom hun ut med sin første plate som fikk navnet Eponymous. Denne platen ble en suksess for henne og stjernestatusen var klar for den unge damen. Det ble flere singler og plater utover på 80 tallet og hun gjorde det veldig bra med salget av disse også.Det var mange unge kvinner som fort fikk henne som forbilde kanskje på grunn av den noe spesielle klesstilen, musikk stilen og måten hun fremførte musikken på gjorde at hun ble likt av de unge kvinnene. Da hun i 1984 ga ut albumet Like a Virgin tok den internasjonale karrieren helt av og hun ble ett godt kjent navn over det meste av verden.Men hun stoppet ikke der for på midten av 80 tallet startet hun også med film, først en liten rolle som sanger så stadig større og større roller. Så hun har gjort stor suksess både innen musikken og filmen.

Michael Jackson

Michael Jackson

Navnet Michael Jackson er også godt kjent innen musikk bransjen verden over, også han med sin egn noe spesielle stil. Han startet med musikk da han var kun seks år gammel, da han sammen med brødrene startet gruppen Jackson 5.Dette var en musikals familie som oppmuntret hverandre og klarte seg sånn passe de første årene. Mickael startet opp sin solokarriere i 1971 og klarte i løpet av ti år og bli en godt kjent musiker, mye på grunn av de spesielle musikk videoene han lagde. Musikkvideoene Billie Jean, Thriller og Beat it ble enormt populære og satte enda mere fart på karrieren hans.Det ble ganske mange album og musikk videoer på Michael utover 80 og 90 tallet som han hadde stor suksess med.  Det albumet som er det mestselgende i verden er hans Triller som kom ut i 1982, man regner med at det er solgt 65 millioner eksemplarer av. Titler og priser har det også blitt mange av, verdens mest suksessfulle artist, Rock and Roll Hall og Fame, Grammy prisen hele 13 ganger og Artist of the 1980 er noen av det han har mottatt.

Related Post

PrincePrince

Det er mange unge mennesker som går med drømmen om og bli popstjerne. Men lett er det jo selvfølgelig ikke, for her er det mange gode musikere og artister som

The Beatles 2The Beatles 2

En av de virkelig store populære gruppene i slutten av 50 tallet og videre ut i 60 tallet er The Beatles. De fire ungdommene Lennon, McCartney, Harrison og Starr klarte